-8%

Chemco παραφινέλαιο ελαφρύ φαρμακευτικό, 1lt

5.95

Availability: Σε απόθεμα Κωδικός προϊόντος: 000.031.1 Κατηγορία:
Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Γενικά για το παραφινέλαιο Chemco

Το παραφινέλαιο αποτελεί φυσικοθεραπευτές ,κέντρα αισθητικής και ιατρικούς χώρους. Οι ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας με παραφινέλιο είναι γνωστές εδώ και αιώνες. Οι γιατροί γνωρίζουν πλέον εδώ και πολλά χρόνια ότι η θεραπεία παραφίνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος ενυδάτωσης, αλλά και γρήγορης επούλωσης μικροτραυμάτων. Επίσης η  θεραπεία παραφίνης, σε συνδυασμό με μασάζ από κάποιον ειδικό, μπορεί να απαλύνει πόνους σε μυς και αρθρώσεις. Τα τελευταία χρόνια οι φυσικοθεραπευτές και οι θεραπευτές μασάζ, έχουν πεισθεί απόλυτα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες και συνιστούν ανεπιφύλακτα στους πελάτες τους τη θεραπεία παραφίνης.

Τη χρήση της θεραπείας με παραφίνη την συναντάμε πολύ παλιά, την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Γνωρίζουμε πως οι αρχαίοι Ρωμαίοι έχυναν ζεστό κερί στο σώμα τους σαν προετοιμασία για θεραπεία μασάζ.Αργότερα, οι Γάλλοι χρησιμοποίησαν την θεραπεία παραφίνης πάνω σε πληγές για την επιτάχυνση της επούλωσης τραυμάτων. Στο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Βρετανοί χρησιμοποιούσαν τη θεραπεία παραφίνης ως πρωτόκολλο για τη θεραπεία ορθοπεδικών παθήσεων σε στρατιωτικά νοσοκομεία.

Χρήσεις

Στη σύγχρονη εποχή, η θεραπεία με παραφινέλαιο είναι αρκετά κοινή και χρησιμοποιείται ευρέως για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση παθήσεων, όπως είναι οι ακόλουθες:

  •     Έκζεμα
  •     Αρθρίτιδα
  •     Θυλακίτιδα
  •     Τενοντίτιδα
  •     Ινομυαλγία
  •     Φλεγμονές
  •     Μυϊκούς σπασμούς
  •     Καταπονημένους μύες
  •     Ψωρίαση
  •     Δύσκαμπτες αρθρώσεις
  •     Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην βιομηχανία καλλυντικών. Είναι γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες και δημιουργεί μία λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας προστατεύοντας το      δέρμα από τους ερεθισμούς.
  •     Χρησιμοποιείται επίσης και για την απομάκρυνση του μακιγιάζ καθώς και των ημιμόνιμων tattoo.

Το φαρμακευτικό παραφινέλαιο το οποίο είναι εξευγενισμένο δεν φράζει τους πόρους και χρησιμοποιείται κυρίως σαν λάδι μασάζ. Καθώς είναι άχρωμο και άοσμο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια τα οποία προσδίδουν επιπλέον ιδιότητες στον τελικό προϊόν. Άοσμο, εξαιρετικό για μαλάξεις

Αντενδείξεις:
Η αγωγή παραφίνης δεν συνιστάτε σε άτομα με *Υπέρταση *Διαβήτη ή *Φλεβίτιδα.

Δείτε επίσης

 

https://www.roimedicals.gr/shop/aseton-aketonh-chemco/

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1000 g

Μάρκα

CHEMCO

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ