Sale

Επιγονατίδα απλή ελαστική 1501 anatomic help

Original price was: 6.00€.Current price is: 5.80€.

SKU: 1501 Κατηγορίες: , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Επιγονατίδα απλή ελαστική

Επιγονατίδα απλή ελαστική παρέχει ανακούφιση από τον ερεθισμένο σύνδεσμο και βελτιώνει τη ροή του αίματος στις περιοχές των μαλακών ιστών που περιβάλλουν την άρθρωση, παράγοντας μια συνεχή δράση συμπίεσης και μασάζ κατά τη διάρκεια της κίνησης του ασθενούς.

Επιγονατίδα απλή ελαστική τρόπος δράσης

Η συμπίεση του πλεκτού υφάσματος προκαλεί ένα αποτέλεσμα μασάζ. Αυτό αυξάνει τη διάχυση της άρθρωσης και μειώνει τη διόγκωση και την έκχυση. Ο ερεθισμός και ο πόνος ανακουφίζονται. Ταυτόχρονα, βελτιώνεται ο μυϊκός έλεγχος και η εγγενής σταθεροποίηση της άρθρωσης του γόνατος. Οι επιγονατίδες προκαλούν το μεγαλύτερο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Η επιγονατίδα μπορεί κατ ‘αρχήν να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό πρέπει να εξαρτάται από το πόσο άνετα είναι ο χρήστης. Επιπλέον, το γόνατο δεν μπορεί να κάμπτεται περισσότερο από 70 ° όταν κάθεται. Η επιγονατίδα πρέπει να αφαιρεθεί για μεγάλα διαλείμματα (π.χ. καθίσματα μεγάλης διάρκειας ή ύπνος). Εάν υποφέρετε από υπερβολικό πόνο ή δυσφορία κατά τη διάρκεια της φθοράς, παρακαλούμε να απομακρύνετε αμέσως το προϊόν και να επικοινωνήσετε με το γιατρό ή το εξειδικευμένο κατάστημα.

 Επιγονατίδα ελαστική οδηγίες τοποθέτησης

Πιάστε την επιγονατίδα με τον αντίχειρα στο εσωτερικό ανώτερο άκρο. Τραβήξτε τον επίδεσμο πάνω από το γόνατο και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πτυχές ή ρυτίδες στο ύφασμα. Για να αφαιρέσετε τον επίδεσμο, πιάστε τις κάτω πλευρικές ράβδους και τραβήξτε το προς τα κάτω και προς τα έξω.

Επιγονατίδα ελαστική χαρακτηριστικά 

Επιγονατίδα από πλεκτό ελαστικό ύφασμα σε σωληνωτή πλέξη, χωρίς ραφή. Παρέχει προστασία και υποστήριξη για αδύναμα και τραυματισμένα γόνατα. Βοηθά στη μείωση του πρηξίματος και παρέχει προσωρινή ανακούφιση από τον πόνο. Ανακουφίζει από τον πόνο στο γόνατο που σχετίζεται με την αρθρίτιδα. Τρισδιάστατο τέντωμα για μειωμένο πρήξιμο. Προωθεί την επούλωση αυξάνοντας την κυκλοφορία γύρω από την αρθρική άρθρωση. Επιτρέπει την ταχύτερη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες Διατηρεί τη θερμότητα για καταπραϋντική ζεστασιά 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Ήπιες κακώσεις γονάτου, Μετεγχειρητικές καταστάσεις.

 

Size: S M L XL XXL
Περίμετρος γονάτου (cm) 25-30 30-34 34-38 38-42 42-48

https://www.roimedicals.gr/shop/bakthria-agvnos/

https://www.roimedicals.gr/shop/mpastoyni-alouminiou-mayro-ptyssomeno/

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 200 g
Size

L, M, S, XL, XXL

Εταιρία

Anatomichelp

Anatomichelp

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ